Δραστηριότητες

Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορείτε να κάνετε στην Επίδαυρο. Ανακαλύψτε τις και αποδράστε από την καθημερινότητα!

ENJOY THE SEA

Scuba Diving


Καλωσήρθατε στο καταδυτικό κέντρο Epidive! H ομάδα απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες που θα σας γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο του scuba-diving. Με βασικό μέλημα την ασφάλεια είναι έτοιμοι να σας γνωρίσουν τον υποβρύχιο κόσμο σε περιοχές παρθένες στις ακτές της Επιδαύρου, αλλά και στα κοντινά νησάκια και βραχονησίδες όπως η Κυρά, το Αγκρίστρι κ.α.

Το καταδυτικό κέντρο Epidive διαθέτει σκάφος που πληρεί όλα τα στάνταρ και σας περιμένει για οποιαδήποτε ερώτηση και απορία έχετε ακριβώς δίπλα από το Mike Hotel στην Αρχαία Επίδαυρο.Yoga


Στον τελευταίο όροφο του Mike Hotel βρίσκεται η σάλα της Yoga με θέα τη θάλασσα. Ο χώρος είναι ζεστός και αποπνέει την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης.

Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 40 Yogis και είναι ιδανικό για αποδράσεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να μας ρωτήσετε είτε στο τηλέφωνο +30 2753 041 213 είτε μέσω email, hotelmaik@yahoo.gr.
Pilates


Στον τελευταίο όροφο του Mike Hotel βρίσκεται η σάλα με θέα τη θάλασσα. Στο χώρο αυτό η Κωνσταντίνα Τσιώλη, Pilates Instructor, παραδίδει μαθήματα ευεξίας και χαλάρωσης για τους πελάτες του ξενοδοχείου μας.

Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 40 άτομα και είναι ιδανικό για αποδράσεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να μας ρωτήσετε είτε στο τηλέφωνο +30 2753 041 213 είτε μέσω email, hotelmaik@yahoo.gr.
Αποδραστε

Πεζοπορία


Στην Επίδαυρο θα βρείτε πολλές και όμορφες διαδρομές για πεζοπορία και θα ανακαλύψετε τις ανεξερεύνητες ομορφιές της. Μπορείτε να περπατήσετε μόνοι σας στις εύκολες διαδρομές του χωριού ανακαλύπτοντας την Παναγίτσα στο νησάκι είτε τις όμορφες παραλίες Καλαμάκι και Πολεμάρχα περπατώντας σε μία κατάφυτη από πεύκα διαδρομή.

Επίσης η ένωση ορειβατών φυσιολάτρων διοργανώνει καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι τον Οκτώβριο πεζοπορικές εκδρομές στην Επίδαυρο. Στοιχεία Επικοινωνίας: Μαυροκορδάτου 7, Αθήνα, τηλ. 210.3807093 210.3806924Απολαυστε τον ουρανο

Aιωροπτερισμός


Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνή είναι η εμφάνιση αιωροπτεριστών στον ουρανό της περιοχής. Αθλητές του αλεξίπτωτου πλαγιάς το γνωστό “παρά πέντε” και των ανεμοπτέρων μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ.

Εξορμούν από τις κοντινές πλαγιές και καταλήγουν τις περισσότερες φορές σε κάποια κοντινή παραλία.